Påväg till flygplatsen

Nu sitter jag i bilen påväg till flygplatsen. Det skabli riktigt skönt att komma iväg till värmen. Lyssnar på min nya Robbie Williams skiva! Grymt bra ;). Hoppas ni alla får en riktigt bra nyår om vi inte hörs innan det !

coola armband som går till något bra



 

Här är coola armband ifrån Humanity. När man köper armband eller tröjor som dom säljer så går pengarna till välgörenhet, visst är det bra? Det startades i Holywood tror jag och nu i höstas kom det till Sverige. Jag tycker dom är sten coola! Jag har ett smalt vitt som jag fick av min kusin i julklapp ni kanske la märke till det i mitt förra inlägg. Riktigt tufft!

Kolla in hemsidan så kanske du hittar din favorit!
http://humanityforall.com/


lite julklappar









Det var lite av de julklappar jag fick. Fast den sista bilden på min syster är hon och hennes nya kamera( undervattens kamera) Den kameran är riktigt himla bra men det är ju som sakt en canon och dom är nästan alltid bra!

Såhär såg ungefär min julafton ut i bilder då vi fortfarande var hemma


absoluta favorit..



lilla tomtemor



Här var ett tal bilder ifrån julafton! Det blir dåligt med bild uppdateringar när jag inte har min egan dator, usch usch usch på att den är sönder, men jag ska få en ny så snart som möjligt hoppas jag och då sak jag välja rätt, en macbook hihi. Men yes.. imorron åker jag till Egypten och det ska bli mer en skönt att komma till värmen. ♥


drar ihop sig...


sweeties ifrån malins place!!

Shao, jag har varit hemma hos Klara hela dagen eller eftermiddagen och kvällen iallafall. Mamma kommer snart och hämtar mig.. Och det börjar dra ihop sig till Egypten nu, måste packa!! Men har en hel dag imorron på mig också. Lite synd tycker jag det är att jag missar nyår, den enda dagen på året då det händer någonting, haha neeh men jag får vell ha det roligt i mitt egytpen haha.

pusshejjj vi ses imorron ♥


fotoalbum min passion



Exclusive affär i NYC, bild tagen av mig.

Nästan hela dagen har jag printat ut en massa bilder ifrån New York. Det ska sättas in i sånna där mysiga album som som är grymt kul att titta i! Jag tog en liten paus i printandet och åkte till mormor och morfar där var även morbror hans tjej och Satu mormor och morfars fosterbarn hon bor i Finland men var på besök i Sverige kul att träffa henne! Det var så längesen så!! Nu sitter jag här igen med min käre skrivare och printar ut bilder.

Glöm inte handla mycket nu när det är REA i nästan alla butiker. Jag vet dock inte när jag ska hinna med det. Åker till Egypten på Tisdag om jag inte talat om det. Det ska bli riktigt skönt med värme..


skidor skidor skidor skidor


Shao allihopa!
Har ni haft en härlig julafton? Det har jag haft. (Jag visar senare vad jag har fått).
Idag har jag varit uppe på isaberg med Alle och David, skit kul verkligen!!!
Nu ska jag fortsätta spela rebubbled med alle wiiia !!


rocky road


Hej, idag har jag varit uppe på isaberg och självklart åkt skidor med mina tjejer. Riktigt roligt!
När jag kom hem så kollade jag först på jul kalendern, det drar ihop sig nu asså. Sen duschade jag och åkte till Gislaved med pappa vi köpte julklapp, hämtade mitt körkort till moppelitonn, behövde ha ett nytt sånt proffsigt ;)
SEn tog vi en fika med pappa, mamma och alle. Träffade även Anton.
Sen åkte vi till ic kvantum och köpte en massa jul mat och såntdäääär, hjälp vad många danskar!!
Nu har jag precis bakat rocky road as gott!
Ska kolla film nu tror jag puss

läskig jul kalender!

Jag och några tjejer ska snart åka och äta thai mat, mys. Senare ikväll blir det vell bara att hänga framför tvn. Nu när hag sa tvn så slog det mig!! Jag ska kolla på flickan som lekte med elden för den är jag så nyfiken på att se, köpte den för ganska längesen men har endå inte haft tid till den, så nu ska det bli av, tjoho!
Var det någon som kollade på julkalendern idag? Gud vad läskig Gerta är, men jag längtar tills imon. Tänk näst sista avsnittet och en dag innan jul afton! Känns inte ens som jul knappt, eller jo snön och så men man har inte riktigt hunnit jula till det eller jah ni fattar haha.

Nu ska jag snart ta på mig mina ytte kläder och dra mig så pussar ifrån Rebecca ♥


jul lov var nog det jag behövde nu

Nu kan man äntligen sova länge på morgonen, vara uppe länge på kvällen, göranästan vad man vill utan att ha några dumma läxor ivägen! Det ska bli riktigt underbart med jul lov! Idag hade vi innebandy, det gick vell inte så jätte bra för våran klass men vi försökte och alla var jätte duktiga! Ikväll ska jag och alla coola brudar äta thai mat. Hur mysigt som helst, och sen får vi se vad som händer.

Nu ska jag iallafall.. hmmm.. vet inte riktigt men någonting får jag göra.
puss puss puss

LAZY HELT CRAZY!


Nu sitter jag hemma hos Emilia och klockan är egentligen läggdags men vi håller på att måla min klänning som jag ska ha imorron till innebandyn! Jag ska nämnligen vara stephanie i lazy town!



puss på denna härliga dag!


rött = jul


Igår hade jag mamma och Alle julmys. Vi bakade massa julgodis och gjorde julkort. Riktigt mysigt!
Just nu sitter jag i skolan, inte alls lika mysigt dom har nämnligen stängt av värmen? Men i datasalen är det iallafall varmt. Efter skolan ska jag hänga med Millan hem. Imorron är det avslutning i skolan och då ska vi kläut oss och spela innebandy!


I love you baby




sísters

Nu ska jag åka till Fridus puss och kram!!!

klappar klappar klappar vi ska göra klappar stora hårda mjuka små..

Hej, igår var jag i Halmstad med mamma, vi jul handlade lite, mys.
Jag köpte julklappar och lite kläder till mig själv också.. En skit snygg tröja som jag letat efter hehe och sammetstights och en mysig mössa. Idg har jag varit i Gislaved på presentvärkstan och köpt lite andra klappar. Nu ska jag göra iordning mig för ikväll blir det tjejkväll hos Frida med alla goa tjejer!

Puss och kram..

gammla älskade vänner



riktigt gammal bild den i 8an eller 7an? Det var riktigt härligt att kolla på dem. Hittade en massa egopics på mig och Emilia också.. åh vad längesen det var! Miss you.

Hej!
I skolan idag var det helt okej, vi gjorde inte speciellt mycket känndes det som. Hoppas det blir likadant imorron. Vi fick ingen lunch i skolan idag för att låg och mellanstadiet hade julbord. Så hela klassen beställde pizza upp till klassrummet, mysigt. När jag kom hem la jag mig i soffan och kollade på lilla jönssonligan, det är jätte bra! Har helt enkelt inte gjort någonting.. haha men just det ja, jag och mamma kollade på bonde söker fru och Thilde är jätte kär och det är bra! Sen åkte vi till Gislaved till ICA kvantum och handlade lite jag köpte lite behövriga saker som rakhyvlar ( ska önska mig en RIKTIG rakhyvel i julklapp kanske den där ifrån Braun?) Sen köpte jag sånt rakhyvel vadd? Och lite annat grejs. Nu ska jag sova snart tror jag.. :)

På torsdag åker jag till Borås oj, imon! Mormor och Morfar fick i julklapp att åka på julkonsert det är en massa kända artister iallafall med så det blir myspys!


snyggt ifrån bikbok

snyggt ifrån bikbok
kikade runt lite på bikbok hemsidan, mysiga kläder hittade jag.
Jag har nu länge varit kär i den där kavajen! Kanske ska kika in på bikbok på Fedag? :)

Sitter och kollar på förkväll i köket, mys jag tycker det är jätte intressant.

puss Rebecca ♥

Hej mitt vinterland




En snöig bild vid stugan tagen förra åre i snöiga tider..

Jag har precis kollat på Andra avenyn! Asså gud det är verkligen jätte bra och spännande! Jag kommer länta ihjäl mig tills nästa vecka... Nu ska jag fortsätta med bild projectet.

Det snöar ute det har ni inte missat va? Hej mitt vinterland ♥


datasalen på son


Hejhej!
Sitter i skolan har so men lyssnar mest på musik nu. Ska nog börja skriva lite om självaste Australien!
Slutar tidigt idag, det ska bli riktigt skönt! Har på mig joggingkläder känns inte över drivet frächt.
Orkar egentligen inte gå på volley idag inte alls pigg på det för måste fortsätta med mitt HIMLA bild arbete..
Det blev ganska sent igår satt uppe till halv 3 med de där arbetet. Endå är jag inte klar men det är bara lite detaljer kvar tror jag :p. 

Vi hörs senare snyggingar!


svenskahjältar

Nu sitter jag och kollar på svenskahjältar. Det gör ni också va? Det verkar ganska kul att kolla på faktiskt.
Samtidigt som tvn så gör jag en movie maker film på datorn, inga komentarer en så länge! Jag vet inte ens vad jag ska göra :o Allt jag vet just nu är att jag helst ska lämna in den imorron för det är min bild uppgift.
Idag hade jag svenska prov och det var bus enkelt, riktigt enkelt verkligen.
Nu ska jag fortsätta.. puss puss på er.

föräldrarfällan

 
Igår var det riktigt roligt hemma hos Malin! Tack för en riktigt kul kväll ♥
Millan hängde med mig efter skolan igår och vi kollade på hela greveholm världens bästa julkalender helt klart!
Idag var jag och fikade på himla gott med Frida. Nu har jag kollat på Världens bästa (igen) film föräldrarfällan STOR KÄRLEK TILL DEN FILMEN! Nu ska jag laga lite tacos med syster och ringa Frida så hon kan komma och äta med oss. Senare kommer Klara och Emma mys. Jag undrar bara vad vi ska hitta på men vi hittar alltid på
någonting. Nu ska jag fixa pappas hår lite mihihi.


nästan helt frisk igen


Nu är jag tillbaka eller nästan iallafall!  Jag blev verkligen riktigt sjuk efter svininfluensa sprutan.
Imorron blir det skola igen och då ska 8orna ha Lucia! Det blir jätte kul att se och höra på dom.
Ikväll är det mammas pojkar, kärlek kärlek kärlek till det! Nu ska jag pluggaliplugga.

puss


DR MARTENS CLASSIC BOOTS

Precis efter jag tagit sprutan mådde jag prima, men nu är jag inte alls lika bra.
Jag har iallafall gjort matte läxan, lite engelska och så. Nu ska krypa ner i sängen och drömma om sommar för det är precis det jag vill ha nu, men först kanske man ska fira julafton och nyår?



Vad sägs som dessa snygga DR MARTENS bootsen?
Så himla läckra och dessutom bra för mina fötter, lovely!
Finns att köpa på älskade topshop .


Jag har tagit den berömda sprutan


Jag tog vaccinet mot svininfluensa innan! Jag känner inte av någonting en så länge iallafall, så det är ju skönt. Efter det åkte jag pappa och Alle till pappsens jobb och jobbade lite. Vi satte på listor på golv och sånt. Imon blir det kanke också lite jobb.
Nu ska jag kolla på Anra avenyn för att jag bara älskar det och inte hann kolla klart på det innan! ♥

lusse fika

Nu är jag hemma ifrån skolan och ska om ungefär en timme iväg och jobba på pappas jobb.
Men innan det så sa jag äta lusse fika och kolla på andra avenyn som har kommit in på internet!! Spännande som bara den.




Dagens planer

Just nu sitter jag i skolan. Vi har so lektion i datasalen jag skriver om ulandet Australien, ganska roligt faktiskt!
Jag hade spanskaprov på morgonen och det gick neråt.. Men man får vänta på resultat för man vet ju aldrig med spanskan haha.

Planerna för dagen är
• hem och äte och lite sånt
• Ner och jobba på pappas jobb, money money!
• Hem och slappa en massaa!

puss Rebecca


skololan

Sitter i datasalen i skolan. Vi har svenska, tidningskunskap man kanske ska börja nu istället för en massa facebook, haha. Tänkte slänga upp en bild men det gick visst inte. Så nu blir det tidningskunskap på hög nivå!

Fredagens köp

 

 

Här är bild på Fredagens köp, då jag åkte till Divanti.
Jacka: mörk blå canada goose, super snygg och VARM!
Blus: Nolita jätte söt.

Nu ska jag snart sova en lång skoldag imorgon med en massa kärnämnen som är jobbiga..
Just det, gårdagen var super kul och mysig och innan idag var jag i badhuset på Lucia och fläckers (eller hur det stavas) var där och stuntade i basängen roligt! Nu ikväll har jag gått en riktigt lång runda med mamma och pratat om dit och dat, mysig i will always love you ♥


dans lucia och klara


Igår hade jag dansuppvisning, det var jätte kul! Alla var så himla duktiga! Efter dansen så åkte hela familjen och handlade lite sen kom vi hem, kollade på idol och åt tacos. Ganska sent så åkte jag till Frida och sov där, mys.
Idag har vi haft Lucia uppträdande med sången, jag och Emelie sjöng duett!! Och det gick bra. Jag tror jag har övervunnit min nervositet för jag blir inte alls så nervös längre och det känns ju väldigt skönt. Ikväll ska hela familjen till Klaras familj, där kommer det vara en massa folk och det blir jätte kul. Nu ska jag fixa mig lite.

Ha en jätte bra Lördagkväll!


fullt upp hela dagen lång

Nu är jag hemma ifrån en dag i skolan. Fedagar är nog den skönaste dagen trotts allt.
Nu blir hålligång hela dagen. Detta är vad som händer..

• Bytaom och äta
• Åka till Divanti, presentverkstan
• Dans uppvisning!!! Lite sådär smått nervös men det ska nog gå bra!
• Ta det lugnt, ta det lugnt och ta det lugnt!

pussar och kramar!

Klappa händerna när du är riktigt glad


Ingen uppdatering idag pågrund av att jag har haft så mycket att plugga till biologiprovet imon..
Jag hade utväcklingsamtal idag också. Det gick faktiskt bra och jag är nöjd. Har förbättrats en hel del sen vår terminen, det känns ju riktigt skönt. Nu ska jag snart sova för imorron blir det en lång dag känner jag på mig.
Först upp tidigt för att kolla jul kalendern + att vi har snickaren Benny här för att vi gör om våran lilla toalett och hall. Sen skolan med prov och en massa sånt tråkigt. Klockan 3 kommer Klaras mamma och hämtar oss för vi ska på Lucia övning och sen går jag ifrån Lucia övningen till Dans för att öva inför dans uppvisning på Fredag.
Det blir vell kul, men sen måste jag hem och öva på so för att jag ska snacka lite om I och U land... Jaja det får vell gå. Nu ska jag iallafall inte deppa ihop totalt.
Nu ska jag sova, pusselipuss!


brottom och lite smått ångest över saker...


Shao shao shao!
Ikväll var det träning det var kul och tiden gick väldigt snabbt. Nu har jag bara suttit med glosor ochen bild sak som jag ska redovisa imon!!! Och jag är inte alls färdig en. Nu ska jag åka ner till pappas jobb och skriva ut lite bilder till det för våran skrivare här hemma har något problem, haha.

Ni är bäst vet ni det ? :)

snöflingorna faller 1 December


Kollade ni på julkalendern i morse? Det gjorde självklart jag för på något sätt måste man ju räkna ner till julafton. Dock tycker jag att det bara blir dåligare och dåligare.. Varför gör dom ingen som tex, Mysteriet på Greveholm? Den är ju verkligen hur bra som helst! Men iallafall jag tänker inte sluta följa julkaledern.

Planerna för eftermiddagen och kvällen ser ut såhär..
• plugga + göra ett arbete till bilden. Ett bokomslag som jag verkligen inte är färdig med på långa vägaaar..
• Träna Volley
• Gå ut en runda med mamma? hihi



RSS 2.0