this is me

Alltid lika roligt att åka till skolan, till min helt underbara klass. Vi började skolan med att vara uppe på Galgberget med Naturkunskapen, det var mysigare än vad jag trodde. Sedan åkte jag och tjejerna in till stan och åt lunch på Hello och gick och kollade i lite affärer. Sen stack vi till skolan och kollade på 3orna när dom dansade och sen var det hem i en varm buss.. Snart ska jag laga lite mat och kolla på tv... fångarna på fortet ikväll, yeh!
puss puss puss

stan med Olivia

Skolan började med balett, det var roligt och lagom med träning och teknik. Imorgon ska vi dansa med 3orna fyspass med Rebecca och det kommer att kännas... ! Efter skolan stack jag in till stan tillsammans med Olivia min fina klasskamrat. Först fikade vi på Roberts och efter det gick vi i affärer och kollade runt lite och efter det gick vi till Espressohouse.. snacka om mycket muffins och mycket snack om allt!
Nu sitter jag framför tvn och myser... snart ska jag lägga mig i sängen och läsa min älskade Blondinbella bok.
Imorgon ska vi gå på Galgberget med Naturkunskapen wiieee, haha.
pusspuss, sov så gott och dröm vackra drömmar.
no make up and i love it.

sundays

söndag söndag kära söndag...
Söndagar kanske är helt ok, men nej inte idag..
1. Jag är jätte förkyld.
2. Både jag och Olivia kan inte dansa idag.
3. Jag saknar mina bästa vänner.
4. Jag måste skriva om Grekiska gudar och hitta någon bild som berör mig.
Nu ska jag göra färdigt läxan och sedan äta lunch. Efter det ska jag och mamma åka till sportaffären och köpa lite kläder som jag behöver till dansen.. och ikväll ska jag kolla klart Wallander-vittnet!

Hilfiger bootsen

Dessa snygga Hilfiger bootsen är mina nu och jag är sååååå glad!
Skolan idag var riktigt skön. Först hade vi svenska i 2 timmar, vi hade lite olika prov som alla 1or skulle göra. Efter svenskan hade vi dans i 2,5 timme riktigt roligt och riktigt jobbigt och svettigt.. jag älskar att dansa med min klass!
Nu är mamma här hos mig, vi ska äta mat och kolla på fångarna på fortet.
pussss

äntligen helt vanliga jeans

Hej
Skolan började med Naturkunskap och sedan rolig dans med min härliga klass. Efter skolan stack jag in på gina en snabbis och hittade jeans. Helt vanliga sköna jeans, DET BEHÖVDE JAG! I natt sover My hos mig och imon har vi sovmorgon, det ska bli riktigt skönt faktiskt.
Nu kollar jag på fångarna på fortet och nästan somnar här i soffan.. men ska nog dra mig ut i stormen och ta in posten..
pusspuss

mysdag

shao.
Dagen började med balett i skolan, roligt. Efter det var det en massa softa lektioner.. Efter skolan stack jag och några tjejer i klassen in till stan för att dom skulle köpa balett skor, som jag faktiskt hade vart duktig med att köpa hihihi . Efter det hängde jag och Linnea med Clara hem, vi snackade om allt, drack te och kollade mys film :).
mys mys och rolig paraplykris på moppen hahaha!
Nu kolla jag på fångarna på fortet och snart ska jag laga köttfärssås och spagetti MUMS!
puss puss




min älsklings kisse jag saknar dig riktigt riktigt riktigt mycket.

rörigt inlägg

Hejhej
Mina söndagar brukar vara lugna och sega men det har inte denna söndagen vart.
Idag började jag på Jazz dans. Det var verkligen jätte roligt. Efter dansen åkte jag till Sannarpsbadet där min syster och Johanna befann sig. Nu är jag hemma och snart ska jag åka iväg och handla med mamma. Ikväll blir det mys framför tvn och sedan sova för att kunna orka med morgondagen och att gå upp klockan 6! jag vill helst inte att det ska bli som dom andra dagarna.. Då jag bara har skrattat igenom dagen för INGENTING.. Lite pinsamt blir det iallafall när man börjat i en ny klass.. Min gamla klass hade nog förstått hur jag funkar ... haha jaja ... Det blir lite rörigt nu.
puss puss
LYCKA TILL ALLA ANDERSTORPARE 94OR SOM BÖRJAR SKOLAN IMON! NI FÖRSTÅR NOG INTE HUR MYCKET JAG SAKNAR ER OCH HUR MYCKET JAG VERKLIGEN ÄLSKAR ER ! NI ÄR BÄST BÄST BÄST BÄST.



Lite viktigt om bloggen..
Jag vet inte riktigt hur bloggen ser ut ifrån era datorer? På min dator (en macbook pro) där ifrån ser den bra ut. Ni får skriva en kommentar hur den ser ut ifrån era datorer.. så jag kan fixa bloggen på bästa sätt :).

present och köp

bild1: födelsedagspresent som jag fick av klara. Det är en bakbok med bara massa smarriga choklad recept. mums! Det passar mig alderless för bra.. och till det ett paket roliga formar. Helt enkelt en perfekt present av en bästavän.
bild2. Igår fick jag med mig detta ifrån stan.. ett stort block som jag kan skriva i i alla ämnena, helt perfekt. Då har man allt samlat också.
Jag köpte också Blondinbellas bok Egoboost. Den ska jag nog börja läsa redan nu i eftermiddag.
men först...... äta min favorit mat.
puss puss

Gårdagens mat

Gårdagens mat.. mums jag har verkligen börjat älska pasta och köttfärssås.

dax för skolan men först frukost.

Hejhejhej..
nu är jag snart redo för skolan. Idag ska vi träffa 2or och 3or ! spännande :)
Jag glömde berätta att jag att på samma cafe som Lena Jolton igår!
Nu: FRUKOST !
Jag idag pigg och glad.

skolstart

Igår var jag en nervös liten flicka som satt i köket och åt pannkakor.. men nu känner jag mig glad sprallig och nöjd.
Jag har börjat på gymnasiet! Jag kommer att gå i en toppen klass med bara massa dans tjejer. Det kommer bli så himla roligt och jag kan knappast vänta tills imon!
Imon ska vi träffa 2orna och 3orna!
I skolan idag pratade vi mest och fick busskort massa papper och hela baletten... Vi kollade också runt på skolan vart det mesta låg och så.. och efter lunchen så slutade vi. jag vandrade in mot stan, kollade i lite affärer och sedan gick jag till Roberts där My och lite andra tjejer befann sig. Efter det träffade jag mamma och syster. Då köpte jag lite bra grejer.. (visar senare) och sen tog vi en härlig scones på espresso house och nu är jag hemma!
Ikväll ska Alle göra god kvällsmat och imon är det sovmorgon. Hur bra låter inte det??
Såhär såg jag ut idag.
Linne skjorta: mysig liten butik i Italien.
cykelbyxor
armband: Humanity
ring: pilgrim
örhänge: present

ATOWN

Lunchade på golfklubben med familjen Johansson. trevligt trevlig.
Nu har jag packat klart och snart kommer Isabelles pappa o co och hämtar mig och sedan åker vi till Anderstorp och där ska jag till Klara och fixa mig med älskade vänner som jag knappt sett i sommar.. så det ska bli riktigt härligt att träffa dom. Sedan drar vi vidare till isaks ''utflyttnings'' fest!
Jag känner att det kommer bli ett riktigt bra slut på ett riktigt bra sommarlov så... nu KÖR VI!

mys med mina systrar

Bilderna säger nog allt om våran mys kväll med 90-tals musik.. solning i regn och mys med min älskade kisse..
Kvällen var riktigt bra!
Nu har jag en liten kisse sovande jämte mig här i soffan.
Min syster är färdig men Scones så nu blir det frukost, vi hörs senare!

Nu börjar blogg äventyret ..

HEEEJ!
Nu är bloggaren här igen... Rebecca kommer tillbaka! Jag har verkligen saknat bloggen, saknat att skriva av mig.
Jag har fixat en ny header som ni ser... nu är det bara lite små grejer som behövs ändras sen är allt klart.
Hoppas både gamla och nya läsare kikar in!
Nu börjar blogg äventyret
puss puss

RSS 2.0