snygg i spetts

Båda dessa dresses kommer ifrån monki och kostar 400kr.
Jag hittade en riktigt snygg spetts klänning i NYC på Diesel men det var något konstigt i ryggen på den klänningen  så jag köpte aldrig den så nu när jag ser denna svarta spetts klänningen så blir jag riktigt glad, tjoho! Jag tänker verkligen springa in en snabbis på monki imorron.. Visst var dom snygga? ♥

nyponros

bilder: Fotograf jag vid stranden

Visst vill man bara drömma sig bort i sommarens värld. Man blir bara sjuk av det där kalla. Visst snön är fin, mysig och så men hade det inte varit väldigt skönt med sommar? Ligga på stranden en eftermiddag och somna på stranden eller varma klippor och bara höra havets bus.. Jag längtar till sommaren det är då jag mår som bäst!
Snart ska jag iväg till Halmstad undra vad som händer där? Hoppas på hyrfilm eller kolla på bio. Men jag får nog sitta med väldigt mycket plugg.. så därför lämnar jag min dator hemma denna helgen för att jag ska hinna med så mycket som möjligt.
♥♥♥

sjukling här dåva.. usch vad jag klagar haha

bild: jag och syster..
Sitter och kollar på en massa bilder, det är så himla kul för då kommer en massa minnen upp i skallen som man nästan glömt bort. Idag vaknade jag med jätte ont i halsen, förkylning och riktigt mycket träningsvärk så det blev ingen skola för mig idag. Har bara legat och latat mig hela dagen så ny vill jag hitta på någonting lite mer roligt iallafall men kan knapast gå av all träningsvärk så det blir nog inte så lätt haha.. spelar Alfapet med min syster och snart vill jag krypa ner i soffan och kolla film..
puss ♥

äntligen lite träning på g

shaoshao.
Nu är jag hemma ifrån skolan, kort dag och hur skönt som helst. Vi hade typ konsert i skolan eller alla som går estet musik var och spelade och sjöng på skolan. Det var längesen jag skrattade så mycket, dom var jätte duktiga men när det är sånna saker så börjar jag alltid skratta!! Typsikt... Nu ska jag pkuggeliplugga.. inte alls kul!! Biologiprov imorgon och massa andra grejer. Men jag det är bara att bita ihop!
Senare eller klockan 5 ska jag iväg och träna med Malin, Klara och Frida äntligen lite träning, jag älskar att träna... (just nu iallafall)
snygg.se

trasmattor

Trasmattor är bara för himla snyggt. Man kan nästan hitta på vad som helst med trasmattor, från stora rum med en massa trasmattor på golvet till utemöbler klädda i det, väskor, eller bara rätt på gräsmattan. Väskorna ovan är så himla läckra, dom sticker ut och gör något som många kallar fult till något riktigt snyggt.
Nu har jag pluggat en stund eller iallafall på engelskan så nu tar jag snart fram biologiboken!

Tisdagar

Hej, Nu är jag hemma ifrån skolan. Sov hos mormor och morfar som jag skrev igår? Det var riktigt mysigt och mormor hade gjort min favorit mat såklart! potatismos och hennes köttgryta asså det finns nog ingen som kan göra så gott som hon. Nu ska jag äta först, köttfärsås och spagetti och sen plugga biologi. Hade föresten Matteprov och spanska ''prov'' idag båda delar gick bra tycker jag nog.
puss ♥

M&M

Hej, nu är jag hemma ifrån skolan. Hinner inte skriva mer nu ska packa och sen åka till mormor och morfar och sova är! Mysigt, ses imorron ♥

Mobil blogg ifrån formex

Hej! Nu sitter jag här och kollar i en bunt inrednings tidningar. Pausar lite ifrån mässan. Allt är så fantastiskt snyggt, mycket bättre en förra året! Men det är nog för att allt gammalt har kommit tillbaka, jag älskar det. Gammalt och mysigt. Går kvällen var mysig! Snar ska jag och mamma träffa moster och äta lunch. Ikväll kommer jag hem och då hinner jag kanske visa some pictures. Puss och kram

skottare på taket

lAntagligen är det väldigt tungt på taket. Men hur orkar man tabort snö på ett jätte stort tak? stackars dom, och man kan ju inte ta upp någon maskin heller. Haha intresse klubben antecknar :).
Jag är på hotell rummet nu och nu ska jag och mamma gå och äta något gott och sedan gå upp och kolla på tv och mysa som vanligt! Mässan var jätte bra och ni skulle bara se hur coola grejer. Jag såg en tjej ifrån äntligen hemma också. Synd bara att man inte får ta bilder där inne, men något smygfoto skadar väll inte. Imorgon ska vi dit igen, det är bra att vi bor precis gämte svenska mässan bara några steg ut jag tror tillochmed att det sitter ihop, haha. Men nu ska jag ta fixa mig lite..
puss och kram

framme på hotellet och ska ner på mässan

bild: tagen nu.
Nu är jag framme på hotellet. ska snart ner till inrednings mässan FORMEX med mamma. Kul att se allt nytt som kommer till våren. Jag och mamma ska mysa ordentligt nu, ses senare ♥

andra avenyn svts bästa program

bild: teneriffa 06
Nu sitter jag och kollar på ett bortglömt andra avenyn avsnitt. Det buffrar lite nu så då passar jag på att blogga.
Nu har jag sökt in till gymnasiet. dom estetiska linjerna är dom jag helst vill komma in på!!
tre viktigaste
• Estetisk dans
• Estetisk teater
• Media
Nu ska jag fortsätta kolla på AA. Måste nog packa och lägga mig ganska tidigt idag imorron ska jag åka till stockholm med mammsen mysigt ♥

äntligen fredag äntligen helg äntligen ingen skola

Hej och härlig Fredag!
Nu sitter jag här hemma med min nya macbook pro, jag älskar den! Så nu kommer det bloggas mycket haha.. Skolan idag var rolig förutom när vi åkte skridskor och så kom massa småbarn och sköt snöbollar/isbollar på oss.. En kille träffade mig rätt på läppen och nu är det typ blått, haha  efteråt skattar man typ men det var inte kul haha (A). Igår märkte ni säkert att jag inte satt vid datorn, visst är jag duktig!! Jag övade förfullt på första världskriget (som jag hade idag). Ikväll ska jag mysa och umgås med min nya vän datorn och kolla på Let's dance såklart!

Mobil blogg

Hej nu sitter jag i bilen påväg till Halmstad ska kolla gymnasie. Först John Bauer och efter det estetisk teater kväll på Sture. Det blir roligt :). Ni få ha en bra tisdag! Pussar

Måndagar är sega

Nu är jag hemma  efter en långtråkig måndag, om man skulle kunna få längre helg d hade livet varit underbart..
Nu har jag lite historia och Engelska som jag ska göra, JIPPEY. Imorron ska jag beöka John bauer gymnasiet och sedn på kvällen gå på Estetisk teater öppethus det blir kul och hoppas jag blir enu lite klokare efter det!
Ikväll kommer pappa hem också! :)

puss puss♥


Mysig tjejhelg






bio
två av plaggen jag hittade i Göteborg.. Andra grejer som jag köpte ar två fina tröjor och två mysiga koftor.
Idag var jag i Ullared, det var kul att gå runt och kolla lite men efter ett tag blev man riktigt trött, man orkar inte kolla på alla desa grejer! Jag förstår inte hur hon som handlade för 50 tusen ens orkade köpa så mycket haha. MEn vi hittade en hel del och bara nytto grejer, så det blev lyckat! Nu sitter jag i soffan och kollar på Johan Falk bara ett måste på Söndagarna :)

Dag i göteborg

Hej! Nu sitter jag i bilen hem ifrån Göteborg. Det har varit en jätte bra dag.. Först var det bio avatar 3D, riktigt riktigt bra :) efter bion gick vi på stan alltså jag alle och mamma. Jag hittade endel som ni får se sen när jag kommer hem. Vi åt också lunch på ett av favorit ställerna. Ikväll när jag kommer hem får vi se vad som händer. känner bara för en bra film och mys i soffan.. Alltså som vanligt. Puss

Play is back

Shaoo allihopa
Nu är jag hemma ifrån skolan vi skulle egentligen åka till Ullared direkt efter skolan men vi ska ha myskväll här hemma istället jag alle och mamma, pappa har åkt till Tyskland. Det blir Ullared på Söndag istället, little more time..
Jag gav mig precis lite tid till att kolla på Made in Sweden just nu för att jag var på berget och åkte skidor igår, riktigt kul var det!!! Men tillbaka till Made in Sweden. Lila, Andreas och Anders har 4 veckor på sig att få tillbaka gruppen Play. Play är verkligen grymt bra tycker jag.. Jag har en skiva ifrån dom som jag fick av en gammal kompis Maja som bodde i USA, hon gav mig en skiva med play och sedan dess har jag verkligen alltid blivit riktigt glad när jag hört låtarna så nu är det riktigt riktigt kul att dom försöker få tillbaka dom men jag är så fruktansvärt besviken på att inte Rossana och Anna är med... usch på det! Man ville verkligen att alla i play skulle komma tillbaka. Men yes, dom kommer klara det galant endå! ♥

 


ägg är lika vitt som snö

Nu har jag gjort endel läxor och varit med Frida.. Jag kan ju berätta om när vi skulle göra pannkakor. Vi gick ner till ica och köpte grädde till pannkakorna och då stannade vi vid en sån där filmlåda och kollade och jag hittade 3filmer som jag köpte med mig hem. Och sedan gick vi hem till mig. Men när vi började hålla på med smeten så enser vi att det fattas ett ägg... Men då går vi in till David och frågar om han har något och han sa att han åt upp det i morse haha! Men då klurar vi ut en plan och david går över till våran andra granne och frågar efter ägg och han kommer ut med två små ägg eller dom var ganska stora så en bonus där! Men när han går ut så kolla plötsligt grannarna ut igenom fönstret och det blir ju lite knepigt för hur ska David ge mig äggen?! Vi gömmer oss bakom buskar och försöker gå till varandra, haha det var lite roligt iallafall! David tack för äggen. Jag har världens goaste granne helt klart hihi :)

Nu sitter jag och kollar gymnasieskolor.. hehe vilket liv, måste bestämma tid med syven också. Yeps yeps.. Nu
 längtar jag bara efter längtade lov iallafall en helg!

Bilden nedan är ifrån nyårsafton i 7an. Harreguuud som jag ser ut måste jag bara säga innan ni kollar..


sparkkväll ute i det mörka stjärnklara med systern min

Ikväll var jag och min syster ute och åkte spark. Det är ju extra bra att åka det nu när det är så tjock snö på gatorna. Eller jah iallafall där jag bor. Riktigt roligt var det och efter det var det fruktdrink och kolla på jag vill bli en stjärna (något sånt heter det). Nu ska jag sova och läsa lite i romeo och julia för att jag är busig och inte gjort det innan ojsan..

nyttiga veckan här va?

Nu sitter jag här med en stor tallrik med salad, visst är jag nyttig? Kollar på Guds flickor också. Innan kom min fasters man och lämnade JÄTTE goda kakor som min faster hade gjort. Min farmor gjorde alltid sånna.. åh det påminner mig så mycket av henne, saknar henne jätte mycket. Nu ska jag kolla vidare och sedan göra lite fruktdrink♥


3D FILMER



I helgen ska jag gå på AVATAR i 3D, det ska bli ritigt roligt. Känns det inte som att det kommer väldigt mycket 3D filmer nu? Det tycker jag är hur roligt som helst, det blir ju enu roligare att gå på bio då.. Mer inlevelse liksom och jag som älskar alla filmer på bio, ojojoj va häftigt med 3D på alla filmer då! Nu kommer det 2 filmer med 3D som jag vet om.. Det regnar köttbullar och Alice i underlandet, snacka om att jag vill se båa två men särskilt Alice i underlandet fast det verkar lite sådär läskig, haha.. Men nu ska jag nana så sov gott och dröm vackra drömmar.


Egypten bilder..

Nästan direkt när jag om hem bakade jag pannkakor! Det var riktigt längesen.. innan gjorde jag det några gånger i veckan ibland hahaha vadå brist på idéer? Men denna gången var det riktigt gott iallafall. Sen har jag vell bara myst med familjen min, kollat några avsnitt av Guds tre flickor som jag är typ beroende av nu haha... och Familjen annorlunda och spårlöst. Sen har jag ju självklart övat lite på glosorna, duktigt!

Här kommer äntligen några bilder ifrån Egypten..


















Jag ser det snöar jag ser det snöar det var vell roligt hurra!

Idag har jag varit i stan med pappa. Kollade runt lite och fikade. Nu ska jag och alle ut i snön och busa lite , kanske bygga den största snökojan någonsin?! Senare ska vi träffa Johansson och kanske bio också känner för mycket mys.. Tänk skolan börjar redan på måndag fy vilken pest!! Massa nationella prov nu också får ångest bara jag tänker på det... Förlåt för alla stav fel i förra inlägget men man trycker lite fel på en på en iPhone ibland. Pusspuss och puss...

Det var längesedan vi hade ett vinterland

Hej, nu ligger jag här i soffan i Halmstad. Har ingen dator.. Tråkigt, därför blir det inga bild inlägg denna helgen! Jag måste verkligen haven dator min har kraschat ihop.. Men jag har kollat mycket på en mac så det blir en sådan, men aja.. Vi åkte till Halmstad idag, körde direkt inn till stan för att köpa ett efterlängtat ärmband till mig på dusters som jag dock tyckt varit lite för dyrt för ett litet läderband men jag har älskat det i ett halvår nh så då fick jag banne mig köpa det, hahaha... Imorgon blir det nog lite Stan och sedan strand och after ski hos familjen Johansson !! Mys... Jag hörde även att Emelie skulle hit ROLIGT! Det var så himla mycket snö när vi kom hit idag asså! Vi kunde inte kära inn bilen för att det var så homla mycket snö på hela garage infarten! Men det var bara att frysa ihjäl och skotta. Och hela trapporna upp till huset också Gud som det såg ut. Ångrar att jag inte tog en bild men får Vellinge ta bild på resten som är kvar! Snacka om jobbigt att skriva allt detta med en iphone!!!! Kramp kramp. nu ska jag kolla vidare när alle spelar wii, vill egentligen kolla på någon romantisk film nu och tända brasan, så ska vintern se ut Mysig... Puss och kram <3

sol några timmar senare snö

Nu är jag hemma i Sverige. Flyg resanorna gick bra, hotellet var riktigt bra, värmen var helt underbar! Hela resan var helt underbar. Jag längtar tillbaka till det grönblåa havet.. Dom behagligt värma utekvällarna, de roliga människorna. Men nu är jag hemma i det gråa, eller det vita Sverige kanske. Men ingenting är bättre en sommar, sant? Nu lägger jag över bilder på datorn dom kommer upp på bloggen inom kort tror jag. Då får ni se hur mysigt det har varit.

Ikväll blir det nya filmen WALLANDER SKYTTEN som sätts igång i dvdn här hemma och en massa fruktdrinkar, det är kärlek.

RSS 2.0