sick

DIGGEGLASS HJÄLPER DIG
Hej, sjukling här..
Fy för att vara sjuk säger jag bara.. Det ända som hjälper mig just nu är god vaniljglass med digestive, mm. Det är som en lättnad när man äter det, Bästa medicinen. Jag sitter och skriver på min so uppsats som jag vill ha klar idag.. för den ska vara inlämnad imorgon! Men det ska jag nog klara. Mina söta kompis Frida var här innan och hämtade pengar så att klassen kan få sina klasströjor + så att jag kan gå på sigges, good! Nu är det nog bäst att sluta skriva innan det blir överdrivet, bye (snart är det PÅSKLOV).

Österrike med dom bästa var helt klart bäst!!!

Hej nu är jag hemma, hemma i Sverige!
Det har varit helt fantastiskt i Österrike och jag har njutit varenda sekund med fantastiska vänner, sommar värme, härliga backar, mat och ute kvällar. Det har helt enkelt varit den bästa veckan för iår. ♥
Nu: Ska jag göra tacos.. mmm.
-Fick jag ett brev ifrån sturegymnasiet att jag ska komma redan på Tisdag på ''audition'' Roligt :)

ÖSTERRIKE IMON OCH JAG ÄR GO OCH GLAD

ciao.
Nu är det lov för mig, tjoho. Imorgon åker jag och dom bästa till Österrike. Vi kommer ha det så grymt kul så det går inte att förklara! Jag slutade tidigt idag och nu kom jag precis hem ifrån Gislaved med mamma. Handlade lite smått och gott som tidningar och choklad tills imon!! Var även och köpte fika som jag och mamma ska mysa med nu. Sedan packa färdigt allt!♥
bild ifrån galet åk i Österrike förra året! :) JAG ÄR TAGGAD!!!!

nudlar är gott

Hej.
Torsdag är här och det betyder att det är Fredag imorgon!
Idag var det dans gjorde färdigt allt till föreställningen, lite hit och dit ibland men vi klara det tills det är dax.
Efter det hämtade jag en låda nudlar hos Malin och sedan åt vi dom goda nudlarna här hemma.
Nu sitter jag och kollar på Andra Avenyn. Love♥

träning träning träning

hola.
Nu är jag hemma efter två hårda träningar. Först tränade jag och Malin bodytoning och sedan ville vi träna igen och då blev det bodyjum! Snacka om att det var skönt att duscha efteråt, haha. Nu sitter jag i köket framför tvn och kollar på Drömmen om Italien och äter gravad lax med massa sallad. Nu ska jag nog sätta mig i soffan framför tvn istället... Blir en hel kväll framför lådan.
bild1. Ny duschad och färdig för soffan. Bild2. Frida hade lite roligt med mitt hår innan idag (Y) :)

inrednings hiss

Nu har jag en pilatesboll här hemma. övade lite innan (man fick en video). Nu blir det mycket träning här hemma också framöver. När vi varit i sportaffären så åkte vi förbi älskade mormor och morfar, varenda gång jag är hos dom är det alltid så mysigt stora pussar på dom. Nu ska jag snart nana.. behöver energi tills imorgon.
Dagens Hissar

Svarta & vita golv
Stora breda trappor
Lantliga sängar
Stora vackra garderober

fjäder

bilder: flickr
Ciao..
Det blev ingen bloggning igår p.g.a, min dator krånglade med internet or something men nu är det fixat (stort leénde).
Jag måste bara berätta att jag var på Core med boll igår, grymt rolig träning! Idag ska jag förmodligen träna pilates.. vi får se..
Idag hade vi två Engelska nationella prov, hoppas det gick bra för alla 94or där ute! Imorgon ska jag ha ett nationellt prov i matte, wie.
Nu ska jag äta lite och sedan ska jag och mamma åka och köpa en pilatesboll.
bye.

papas födelsedag och helg

Hej allihopa.
Det är helg och visst är det skönt. Det som är synd är att det är söndag kväll och det börjar närma sig skolan...
Jag och Frida hade det jätte bra och roligt i Göteborg. Jag hittade mina skidglasögon och en svart Everest anorak. Bion Alice i underlandet var jätte bra. När vi kommit hem så var vi några tjejer hemma hos Frida. Åt Tacos och kollade Melodifestivalen och Bröloppsduellen. Mycket mysigt. :)
Idag har jag bara pluggat som en galning och nu är min paus slut här framför datorn.. måste plugga..plugga..plugga. Det gäller bara att bita ihop och hålla ut, nu det sista.

¡GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPA!

Sommar bild och födelsedags bild.. grattis papa :)

Firande och imorgon götet

Hej Fredag.
Skolan gick snabbt, vi har knappast några lektioner på Fredagar längre och det är positivt. Efter skolan gjorde jag nästan ingenting, jag somnade en ganska bra stund i mamma och pappas säng, sedan vaknade jag av att Frida ringde och sen av att morbror, Joy, Mormor och Morfar kom. Vi har under hela kvällen firat pappa med god mat, fika osv. Joy hade även med sig vårrullar mums, hennes vårrullar är de godaste vårrullarna som finns !!! Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag upp tidigt för då bär det av mot Göteborg med Frida ♥

militärgrönt till våren, jag säger bara, wow

våren är ljuv.
Denna underbara hade inte varit fel till våren.. -topshop tack för den affären..

Nu längtar jag bara en massa till helgen, det kommer bli bra eller jag menar bättre än bra.
Det hade ju inte varit fel med sommar heller... jag drömmer mig bort.

dirty dancing L.O.V.E


dirty dancing♥

klick 

Hej.
Skolan var bra och vi hade världens bästa lärare till vikarie idag.. han var jätte bra :o. Idag var det bad i skolan också.. Första gången på länge.. Det var roligt, bara för att vi inte var alls många! Efter det hade vi lång håltimma, då gick jag hem och fikade med mamma och Carro, gott gott. Efter skolan var det dans, och nu är jag hemma i mitt ljuva hem, ikväll ska jag läsa bok och längta tills imorgon för då är det fredag och jag älskar fredagar.. (lika mycket som ted som älskar cokladbollar eller jah, negerbollar dårå) hahahaha xD


det är nu man inser att svettiga sommar dagar är det bästa som finns

bild: av mig...

Hej.
Jag hittade inga termobyxor men mamma få åka upp till berget.
Nu sitter jag i köket med datorn på bodet och kollar på fuskbyggarna samtidigt som jag chattar med en massa folk.
Svenska provet som skulle vara imorron flyttades till Måndag, det är nog det skönaste som hänt på länge nu, haha.
Jag längtar en massa till helgen nu. Jag och Frida ska åka till Göteborg handla lite (skidgrejer) och gå på bio i 3D.

onsdag mitt i veckan

dagens outfit idag..
skor: nilsons
byxa: cheapmonday
blus: Divanti nolita
militärjacka: ginat
halsduk: indiska          - sedan en skinnjacka på det. vårkänsla

Idag hade vi TEKNIK prov.. kände att jag kunde allt men icke sa nicke provet var svårare en vad jag trodde.
Nu är jag hemma. Ska åka iväg till sportaffären och kolla om dom har svarta termobyxor och kanske några coola goggles annars tar jag det i Göteborg till helgen i den nyyaaa affääreeeen !!!!! :)
Nu ska jag och mamma åka, ses senare♥


tandställning

ciaaooo

Hemma ifrån skolan nu och längtar bara till helg. Kunde inte göra engelska provet idag för att våran lärare inte var där?. Efter skolan gick jag hem ifrån skolan med min vän Frida. Vi åt amerikanska-pannkakor (som vanligt). Idag ska jag pluggaaaaaaa... träna step up och kolla på tv.
min lilla alle har fått tandställning !

helg är gött

chaoo
Helgen har varit bra. Auditionen gick bra jag är nöjd, och det var roligt att träffa och se endel som förmodligen kommer komma i min klass (om jag kommer in) hoppas verkligen jag kommer in det var ganska många som sökte in. Men man får hoppas. Idag åkte vi till min kusin utanför Göteborg och hälsade på, där var lite släkt, god mat och fika. Gick en lång runda på isen med Karin, Anton, Alle och hunden Anja. Det var mysigt och självklart riktigt roligt.
Nu är jag hemma och övar lite på glosor och annat. Prov i Engelska imorgon. Mitt favorit ämne, NOT.
detta bar jag i Fredags..
skor: nilsons nya
byxor: cheap monday
tröja: boomerang
skinn jacka: Stuk
väst: favorit affär i NYC
väska: NYC
halsduk: indiska ny
vantar: indiska nya

helgen är här

Nu åker jag till Halmstad. Idag blir det mat och lite gående i stan. Senare teater och senare på kvällen film, solsidan och något annat kul på tvn. På lördag blir det audition hela dagen, jag är såååå nervös nu! Efter det vet jag inte riktigt vad som händer och på söndag ska familjen till Göteborg till kusinen Pontus och hans tjej och fira deras födelsedagar i.
puss och ha en jätte bra helg ! ♥

NYTT I BLOGGEN

Hej alla.
Dansen var jätte rolig som vanligt. Man blir så glad glad glad och alla är så glada!
Som ni ser så är någonting nytt på min blogg! Jag har laggt ut lite kläder som jag säljer på Modette. Bra idé att lägga ut det på bloggen för då kan ni kika lite om det är någonting som ni är intresserade av! Det är bara att höra av er till mig på min mail.

mail: [email protected]


kika vidare nu ska jag nana hade jag tänkt fast först kolla ut kläder som jag ska ha på dans audition (hjälp!!!) på lördag.

tradera-aktion går ut ikväll

foto av syster på nyår

Gick hem på rast en liten stund. Ska snart tillbaka till skolan på spanska. Efter det är det dans. Så ska nog gå och ta på mig tights och någon tröja så att jag hinner till dansen i tid. Vi hörs någon gång ikväll, och juste ja! Min aktion på tradera går ut idag ! Fynda fynda. Sök på rebecca1994 :)

inspiration kaffekopp och fat

liten bild=klickbar..

ingenting är omöjligt. Gammalt blir något nytt och det har vi bevis på här ovan. koppar och fat mm blir en lampa. Lekfull fantasi, det är de som gäller.
Jag har legat hemma och sovit, pluggat.. Var nere på pappas jobb och jobbade en liten stund. Jag har kollat på drömmen om Italien och fuskbyggarna, båda bar jätte bra och det kommer jag följa! Om vi ska snacka om fuskbyggarna så förstår jag inte hur man kan göra så mot andra människor och deras hus, det är helt sjukt. Kolla på programmet, sevärt. Imorgon är det skola som vanligt, jag känner att det börjar lukta helg.. mmmm :)

dream dream

Lite sådär sjuk idag. Ska öva förfullt med eneglskan idag innan det blir för sent för ikväll vill jag ligga framför tvn och ta det lugnt. Det kommer massa bra program ikväll! :)
Nu sitter jag i soffan och kollar på familjen annorlunda ♥

mucho denim jeans

jag♥jeans.. Och allt som är färgat i jeans.. och färg glada färger nu till våren. Det kommer bli en sådan snygg vår med mycket snygga kläder. Både ljusa färger, puder rosa mm.. OCH färglada skrikande färger. Nu gäller det bara att kombinera ihop alla snygga kläder, med sådant som man kanske redan har inslängt i den gamla garderoben?
kombinera kombinera. Du kanske har en gammal jeans jacka hemma? militär jacka?

Härliga vinterbilder

bilder: av mig, idag.
Vi fick gå hem tidigare ifrån skolan idag pågrund utav att vattenläcka? vatten inte funkade?.. Det var i alla fall skönt. Var precis ute och tog lite bilder som ni ser. Det är lilka bra att passa på att ta vinter bilder nu när det är så fint väder ute. Ska äta mig sallad med koskos nu och plugga Engelska som en, jag vet inte vad.

tänk om dagarna var längre, då hade jag njutit

klickbar
världens godaste Holländska kakor som vi fick av Alexandras Holländska rara kompis.

Hej, jag har fullt upp helatiden! Fast egentligen inte, men endå är det förlite tid på en dag, klockan går så snabbt.
Idag var jag på gnistan och körde step up, riktigt jobbigt men väldigt skönt nu när jag sitter i soffan trött som en överkörd myrslok med täcket runt mig. Jag tror att jag ska flytta mig till sängen.. Det hade varit skönt att somna, men inte lika skönt att vakna och höra ''godmorgon dax att stiga upp'', usch nej inte alls lika skönt.. tur är nog det att vi bara går i skolan tills klockan halv två om jag inte har fel?
ni ser nog att jag är trött.. godnatt och sov så gott alla underbara läsare ♥

RSS 2.0