NYTT

Blogg.se krånglar alderless för mycket .. Jag flyttar bloggen till devote.
http://www.rree.devote.se/

hoppas ni följer den !

småland är mitt hem

Hej.
Nu är det egentligen läggningsdax och jag ska sova snart. Där är nog bäst.. annars kommer jag aldrig orka med skolan och dans imon, jag som knappas sovit någonting inatt. Jag måste säga att min helg har vart helt himla galen och jag älskar det. Mina tjejer är dom bästa som finns och jag skulle önskat att få vara med dom helatiden varenda minut varenda sekund. Jag kommer så fort ni ropar på mig... helgerna har börjat bra och helgerna kommer bli bäst. Tror det eller ej jag saknar de småländska skogarna, dialekten och alla härliga människor som finns där.
Men i alla fall, helgen har vart galen.. hemgången ifrån Klara var riktigt lustig jag kunde helt enkelt inte sluta skratta... Jag och Emilia var väldigt busiga.. hehe.
Nu ska jag skriva ut papper och sen ska jag sova gott i världens skönaste säng.
puss puss

tur i oturen

shena mittbena
Skolan idag bra som vanligt. Efter skolan så gick jag iväg mot tågstationen jag skulle åka till Småland och då tog jag det lugnt och kollade runt lite medans jag väntade och sedan slänger jag en blick på de tåg som ska gå och då inser jag att det är något fel. Tåget jag ska åka med står inte med! Jag går in på Sjs kontor och frågar och hon säger att det går en buss vid den tiden och frågar om jag kan ta mig till norrestation... Jag suckar och biter ihop jaja jag får hlet enekelt springa till andra sidan stan för någon buss hinner jag inte ta bussen går ju om 10 min!!!! Omg.. vad jag springer, men jag ville verkligen komma med bussen.. annars hade jag kommit mycket mycket senare hem... Jag springer istället till Hemmakväll för utanför där brukar dom bussarna också gå.. men väldigt jobbigt att springa när man har en jobbig hosta och väskor bärandes på axeln.. Men när jag hade lite tur ändå. Mitt busskort funkade helaaaa vägen hem så jag åkte gratis! Det funkade till och med på Jlts bussar, lite konstigt men sant!
ikväll ska jag iväg till min söta kompis klara.. riktigt kul ska det bli och jag SAKNAR ER SÅ HIMLA MYCKET! <3

saknar dig och alla våra konstigheter!

Skolan idag var helt ok.. bara att på den lång långa hålan vid lunchen åkte jag och Olivia till vårdecentralen för att jag hade tid där.. blir ALDRIG av med denna hemska hosta och förkylning, väldigt jobbigt. Jag fick iallafall host medicin som jag redan gått på men aja är väl värt ett försök. Efter skolan gick jag och Olivia hem till henne vi åt, skrattade och snackade, hahaha... Sedan var det dax för magdans! Wow vad roligt det var, verkligen något för oss!
Nu har jag myst här hemma och just nu sitter jag på golvet här och skriver ut en massa papper och bilder till ett gud arbete.. jag har guden Afrodite, ganska intressant ändå. Nu ska jag sova snart och imon gäller det, back to the big city!
Jag saknar min kära vän... helt sjukt att vi inte träffats på riktigt länge! Tänkt om du har förändrats jätte mycket nu? Omg ... hahaha okej det kanske du inte har men ja ni fattar det är ju hemskt att vara borta ifrån dig så länge!!! miss u och alla roliga saker vi gör tillsammans!

svettig och trött

Nu ska jag hoppa in i Duschen.. kan behövas efter ett riktigt tufft dans pass. Sen ska jag slänga i mig något lätt och sedan hoppas jag på att pappa kommer så snart som möjligt så att vi kan åka in till stan och äta lite mat och om jag har turen med mig idag, gå på bio isåfall blir det Inception!

Vi hörs senare.. puss

RSS 2.0