nu börjar det töa och inom kort blir det vår


bilder: Det hängde verkligen jätte mycket snö ner ifrån taket i stugan!
Hola.
Nu är jag hemma ifrån en slapp, underbart avslappnad helg. I helgen har jag, varit lite inne i stan, hyrt massa film, myst, spelat spel och gjort lite so.
Nu tragglar jag igenom son.. och kollar runt lite på internet.
Hoppas ni har haft en mysig helg ♥

BIKBOK

BIKBOK - dom har fått in riktigt snygga kläder! Här är några av mina favoriter..

Börjar bli som vanligt igen

bild: liten rolig kladdig bild, sitter och gör massa såna bilder..
Idag stannade jag hemma ifrån skolan och det var inte vad jag hade planerat. Hade So prov idag och nu missar jag det men det får jag göra på måndag istället, man vill gärna få det överstökat.
Har gjort mig lite frukost & min syster har precis kommit hem ifrån skolan. Idag ska vi åka till Halmstad det blir toppen. :)

normal pancakes time

dagens kläder..  på bild inte så synligt. Klänning Monki, skor Polen.
Gick hem innan sista lektionen idag, pga fruktansvärt ont i magen. Jag tror det var pizzan vi åt idag..
Så därför missade jag dansen. Har nästan sovit och kollat på gamla foton hela dagen, nu måste jag ta tag i son.
Nu: normal pancakes, later.. homework!

grynet

hejhej.
Igår sov jag hos Emelie, mysigt.
Skolan slutade tidigt, lite skönt iallafall. Efter skolan blev vi nerkastade i snön och mulade ett antal gånger när vi gick hem ifrån skolan. Frida hängde med mig hem efter skolan för att torka. Vi åt och snackade en hel del. Hon åkte hem precis nu, synd. Men kanske lika bra för att läxorna väntar på mig. Det blir inte roligt... kompisar ska åka skidor och jag ska skitta hemma och plugga, men aja bara att bita ihop och köra ♥.
Grynet är grym !

mot hestra till Emelie

Hola.
Nu har jag kommit hem ifrån skolan och tandläkaren för ett tag sen. Har ätit, pluggat och backat ner lite saker..
Snart kommer pappa hem och kör mig till Emelie. Verkligen en evighetsen jag var hemma hos henne! Ska bli mysigt att komma dit. Cajsa kommer också över, så ska vi skriva om Tarkovskij som är till en musik redovisning..
Tillsist vill jag bara säga att jag vill ha sommar...  ♥
bild: Jag och Cajsa på helsingborgfestival. Saknar det verkligen !

vad tycks om min nya banner/ header?

Vad tycks om min nya header/banner? Lite roligare en den förra (som dock bara var en bild).
Jag blev iallafall lite nöjd efter ett krabbligt arbete.. Inte världens lättaste program, eller iallafall inte för en nybörjare. Men nu...snart... börjar jag haja det!

JUST NU
såhär ser jag och min biologibok ut. bild=klickbar

snön den bara öser ner

igårkväll ute med systern, man ser nog att vi har slängt oss runt i snön, haha.
Hola guapas..
Galet snöig dag eller hur? Här i småland virvlar det av en massa snö, och nästan alla önskar att man kan stänga ner skolan. Även jag! Fast man har haft en hel veckas underbart lov så vill man bara ha mer, mer och mer.. Jag tycker faktiskt att det är mysigt med snön. Det är ju sånahär vintrar vi vill ha här i Sverige ! Visst sommaren lockar .. Men snön är mysig.
Idag ska jag börja med plugget.. inte pigg på det, men det måste göras.
Ikväll blir det tv, familjen annorlunda och lite utomhus lek såklart!

blott är flott

senaste köpet + en svart bikini bh&trosa.
Godmorgon, eller det kanske man inte kan kalla den nu men jag vaknade nyss.
Nu sitter jag framför OS tvn med Brämhults apelsinjuice och två tunnbrödsrullar. Idag har jag ingenting planerat bara ta det lugnt och njuta innan skolan börjar. Jag är verkligen inte sugen på att bege mig dit.. Hoppas alla blir insnöade eller något sånt. ♥

Mysig Lördagkväll

Hej!
I Halmstad hade jag och tjejerna jätte mysigt. Sista dagen gick vi på stan hela eftermiddagen iallafall. Mamma kom och mötte upp mig sen och då köpte jag lite saker.. Efter det åkte vi direkt till jätte goda restaurangen Wild West steak house. Där var vi lite nyttiga och tog ceasar sallad med en bit oxfilé. Vi åkte hem nästan direkt efter det för att det skulle bli snö oväder som det dock redan var. Vi kom hem ganska sent så det blev lite tv tittande och sovdax.
Idag har jag nästan inte gjort någonting.. Njutit av att sitta inne och kolla på OS och kika ut på vinterlandskapet. Mamma och jag var ute och handlade innan, mycket snö och mycket människor i affären. Ikväll är vi ensamma hemma jag Mamma och Pappa för att Alle sover hos en kompis. Vi kollar på tv, både OS och Melodifestivalen. Nu har vi precis ätit förrätt gravad lax, och nu väntar jag på ugnsbakad potatis och Oxfilé. Till efterrätt kanske det blir semla fast jag tror jag hoppar över den för nu har jag och mamma börjat vårt nya liv, haha. ♥
Om ni är intresserade kolla hit.
Jag har laggt upp lite kläder på Tradera idag, ett väldigt bra sätt att käna pengar!
Ni kanske är intresserade av några av mina kläder? Mitt användarnamn är: rebecca1994

IMORGON ÅKER VI HEM KÄNNS DET SOM

Hej, idag har jag nästan inte gjort någonting alls. Planerat Halmstad med tjejerna, vi åker imorgon, jag stannar där hela helgen tror jag om inte ett mirakel dyker upp och det händer någonting i min hem by. Jag har kollat lite på OS och så hemskt det var att se Anja hoppa 60 meter med skidorna. Om hon inte varit så stark och haft så mycket muskler så hade hon varit helt förvärvad. Nu ska jag äta en semla som står där.. och .. vill att jag ska komma..
Jag håller på med en ny banner!

MINERAL

Dagen har tillbringats med käre vänner. En liten sammanfattning: pannkakor för att det är pannkaksdag. tjej mys, tacos, hos Jacob med grabbar och tjejer, nudlar, sanning och konka. Lunka sent hem. Nu ska jag snart sova.. Har kollat runt massa bloggar och spelat snake på facebook och det dummaste av allt ätit en massa toffifee, fast jag egentligen inte är så förtjust i det. Men det var gott.
Tillsist vill jag bara säga att jag älskar mineral smink. Jag använder bara det nu förtiden. Id ''puder'', mineral rouge.. världens bästa helt enkelt. Blir aldrig ogämnt, ser inte för mycket ut, håller bra, naturligt. i like it, i hope you love it.  ♥
godnatt sov gott.. dröm bara underbara drömmar om de människor som gör er lyckligast.

petronella & felicia är sjukt bäst!

Nu sitter jag här hemma med Felicia och Petronella, vi planerar sportlovet. Ikväll blir det movie och bakkväll typ.
Det blir mysigt.

detta händer idag och det är inte något speciellt

Nu har jag precis vaknat. Sent i know, men skönt. Nu är jag hemma själv för att mamma och Alexandra har åkt till Värnamo för Alles tandställning. Jag orkade verkligen inte hänga med. Nu ska jag äta frukost få se vad det blir för något gott, kanske amerikanska pannkakor? sen blir det duschen... och sedan hänga med några friends. Ikväll ska jag hitta på något med Frida och kanske någon mer få se vad som händer!
puss puss

MUSIC RIHANNA


söndags filmkväll

bild: Petronella och jag på trajet. Love u !

Ikväll blev det filmkväll hos Fanny med en massa folk. Vi kollade på Brüno, helt himla sjuk hahaha. En hel del skratt blev det ju iallafall. Dom flesta stack hem en stund efter filmen så det blev bara Petronella, Felicia, Annie och Fanny kvar, satt och snackade ett bra tag och nu är jag hemma och gör absolut ingenting mer än att lyssna på massa musik. Försöker planera lovet men det händer ju knappast någonting känns det som. Om det inte händer någonting kul så får jag se till att det händer någonting kul för nu när det är lov får det inte bli tråkigt i vår lilla byn.

3 olika bilder

bild: hos mig innan Petronellas fest!
Igår hade vi jätte kul och jag vill tacka alla och speciellt Petronella. Det blev lyckat och jag är så glad att jag fick komma. Idag är det alla hjärtans dag och Anna fyller år, grattis kära dagiskompis, och glad alla hjärtans dag på er bakom rutan. Nu kommer mormor och morfar snart hit och myser lite med oss, mat och fika. Ikväll blir det film mys med några härliga tjejer. Nu ska jag ta på mig kläder, fast jag egentligen vill fortsätta gå runt med min pyjamas som jag fick av mamma och pappa i alla hjärtans dag present. ♥

Frida och jag är snurriga hihih

Hejsansvejsan! Idag har jag verkligen tagit det lugnt. Bara handlat och kollat på tvn och vaknat upp med Frida gämte mig. vi somnade ju självklart i sängen med kläderna på och sen vaknade vi klockan 6 på morgonen.. och var lite halft döda haha. Nu har iallafall Frida kommit tillbaka hem till mig efter att ha varit hemma en liten stund.
Nu ska vi fixa oss och äta lite innan alla andra kommer, ja alla andra tjejer som ska komma och fixa sig hos mig och sedan vidare till Petronella på fest. Det kommer bli jätte kul!
Pusss pusss

på sommaren känns allt bra

bild: Jag älskar bilder ifrån sommaren, det har ni nog märkt!

Nu är jag hemma ifrån skolan och vi har LOV! Så himla skönt så det finns bara inte. Idag ska jag ta det riktigt lugnt för det har varit en jobbig vecka.. Så det blir lite god mat, tvn balnd annat solsidan. Nu sitter jag och kollar på lägenhet/hus i Marbella, vill ha en liten bostad där. Men nu ska jag städa på mitt rum så det ser något fint ut tills imon när några tjejer kommer och fixar sig här innan Petronellas fest. Taggad som sjutton inför imorgon!!
puss på er

många dagens grejer, och jag längtar tillbaka .

bild: jag.
Jag länktar tillbaka till NYC så mycket så det finns inte!!!

Dagens humör:
trött efter 3 timmars nationellt prov, men glad som vanligt.
Dagens mående: förkyld men bra fast en liten del efterbliven faktiskt.
Dagens roliga: Dans, dans, dans.. och lite andra små saker i klassen.
Dagens frisyr: utsläppt som vanligt typ.
Dagens smink: ingenting, eller lite mineralpuder efter gympan.
Dagens klädsel: grå lång kofta, leggings men ''skinnbitar'' på en mörkgrålila blus/tröja.

Dagens planer: från och med nu då, baka pannkakor? kolla vintergatan, AA & Made in Sweden göra biologi & so.
Dagens materiella vill ha: fina ben!
Dagens längtan: att det ska bli lov.
Dagens fundering: man funderde ju en hel del när man hade nationella svenska provet
Dagens beroende: dans
Dagens tråkigaste: Tanken av att veta att man har biologi och so läxa tills imorgon...
Dagens tidning: ELLE

Nu har jag bara lust att leva livet

Bild: Lillis och jag i 8:an och en kväll/natt vi aldrig glömmer ;)
Kom precis hem ifrån skolan. Hade Verb prov sista lektionen.. Usch säger jag bara!
Nu sitter jag här och äter pasta sallad och skriver upp på lapp vad min kära syster och hennes kompis ska köpa för taco grejer. Det blir myskväll idag för att M&P inte är hemma, dom är på möbel mässa i Stockholm och kommer inte hem för ens sent, sent.
Dagens planer..
Andra Avenyn
träna hård pass
laga tacos
baka kladd kaka till de små tjejerna och mig när jag ska skriva nationellt prov i svenska i 3 timmar!!
Nu ska jag ner till vårdcentralen plötsligt.. För Alles hand har svulnat upp väldigt mycket, bye!

onsdag morgon

Här är jag nu på onsdag morgonen. Jag ska snart kila iväg till skolan men först ska jag borsta tänderna. Idag har jag verb prov i Engelskan, känns inte alls så kul. Men man får hoppas på det bästa! Slutar tidigt idag iallafall och det ska bli skönt.
Vi hörs senare, puss!

Alexander McQueen


Nu sitter jag framför tvn i köket och kolla på förkväll, det är det mysiga med vardags kvällar. Sitter just nu hemma själv.. Lite smått tråkigt men snart kommer nog mamma hem och har med sig ingredienser till musik och matte Susannes kladdiga kladd-kaka. Vi får se om jag ska baka idag. Jag har laggt in en massa verb på glosboken nu, sikket jobb asså! Tog mig en tre kvart, men nu är det gjort och bara att börja jobba.. Hade de första nationella provet idag i svenska, det gick inte bra eller nja, jag vet inte om dom där proven kan gå bra.. Men jaja.. Nu vill jag bara ha lov lov lov. Ska inte sitta här och babbla, här får ni en länk med riktigt snygga väskor istället...
klicka på mig snygging

Alla läxor behöver inte vara tråkiga


bild: lilla jag

Jag har en ganska tuff vecka framför mig nu. Två nationella prov, engelska verb prov, biologi och so läxa. Och av världens bästa matte lärare fick jag också världens bästa läxa. Gissa? Kladdkaka, tjoho! Det var en extra kladdig kladdkaka så det ska bli gott att pröva den. Nu ska jag börja på med riktigt mycket verb... usch säger jag bara!! Sen blir det familjen annorlunda, me like!!
Vad händer på sport lovet? Hör av er till mig om det händer något kul :)  ♥

Vi är söta på hawaii och i balder

vilka snygga bilder!  Jag, Cajsa och Lillis
Nu är jag hemma ifrån Halmstad. Jag har haft en toppen helg med massor av mys!
I fredags kom jag till Halmstad, jag gjorde inte så värst mycket, kollade på Mys hus som dom håller på att bygga om. Tidigt på lördagen tog jag och My tåget till Göteborg, där shoppade vi en hel del, åt och fikade. Vi kom hem vid 5, då åkte vi hem till My och lite senare kom Anna också. Vi fixade oss och sedan åkte vi in till stan för att äta på Capri, världens godaste pizza.. Sedan åkte vi förbi någon fest men inte så kul. Sen åkte jag och My hem till henne och kollade film men jag somnade nästan direkt!
Idag har jag bara tagit det lugnt och knappt gjort något mer att köpa en postlåda, haha. Nu sitter jag i köket och kollar i en tidning och samtidigt på Wallander Byfånen som jag redan sett..
Veckan kommer bli jobbig med nationella prov och verb prov men det är bara att bita ihop, för då går det snabbt och snart är det sportlov och det ska bli väldigt skönt! ♥

Jag har alltid varit lite rädd för taggtråd

bild: taggtråd i somras

Jag och Klara var och sjöng på lunch konsert innan. Det gick väll helt ok. Nu sitter jag här hemma för mig själv och spelar in mig själv när jag sjunger haha, det är så himla roligt + att min sån inspelnings grej på min dator är så himla proffsig så man kan typ göra en egen skiva, okej inte för att jag ska göra det men yes haha :).
Ska nog börja packa lite nu för klockan sex ska jag åka till Halmstad och Jocke ska med så då får man nog hämta upp honom i tid.
Planering för helgen
Det blir tyvärr ingen bowling ikväll, så det blir lite mys vi ska säkert göra någonting med Johannas familj, alltid lika mysigt.
På Lördag tidigt ska jag och My till Göteborg på shopping runda, riktigt kul! På kvällen vet jag inte riktigt men man får ju inte missa MELODIFESTIVALEN! Ett måste.
På söndag blir det nog latmask dag kan jag tänka mig..
Ha en bra helg och Fredagskväll♥

små barn är söta

bild: flikr
Dansade i eftermiddags känns som jätte längesen och alltid lika roligt.
Nu måste jag skynda mig till tvn Made in Sweden har börjat och det är så braa...

Acne Spring Collection 2010

Första gången jag såg dessa jeansen blev jag helt kär.. De är verkligen hur snygga som helst och har ett eget lite unikt utseende. Det är silver plåtar på de typiska jeans ställena, knäna och bakfickorna och jag är verkligen riktigt sugen på att ta med jeansen hem. Dom sticker ut och gör Acnes vår kollektion lite mer livlig, rockig, häftig.
Om ni vill läsa lite om de så hittar ni de i inspirations tidningen E L L E .

Vi får inte klaga nu när vi fått en riktig vinter men sommar hade varit bra

bild: Hos min faster i västervik. Svanar är vackra.
Hej! Nu är jag hemma ifrån skidbacken. Snacka om att det var längesen det var såhär mycket snö. Sikken vinter alltså! Nu hinner jag inte sitta här vid datorn, nu är det plugg som gäller och jag är riktigt trött i hela kroppen, NAJS!

livet i bilder så man inte glömma allt de vackra

bild: bild-blogg

Bilder är något av det bästa.. Roligt att titta på och det återskapar minnen.
Pratade med Emilia innan i eftermiddag, vi pratade en hel del om bilder..
Imorgon ska vi åka skidor med skolan hela högstadiet! Det var roligt som sjutton förra året vi var uppe med hela skolan. Jag minns att jag och Klara var lite busiga den gången h.a.h.a :) miss♥
Nu ska jag plocka fram lite saker tills imorron så ingenting fattas, sen är det bara att sova och drömma sött. Läsa lite kanske? Eller ipod kanske? Vi får se .
kram³


te nu i dessa vintertider

Jag älskar dessa underbara te koppar.. om jag nu endå hade vetat vart de kommit ifrån så hade jag delat med mig av det.
Jag tror jag har börjat gilla te! Jag är jätte glad för det och har druckit upp en hel kopp. Det är nog det mysigaste nu i vintertider.. Just nu sitter jag här och skriver om Islam och det är intressant. Det är roligt att lära sig om Religion. Det hade ju varit hemskt om man inte kunnat någonting om Religion den finns ju runt oss hela tiden.
Nu ska jag äta ''nudlarwook''.♥

vass

bild: i sommras bakom stugan..
Jag har en aning träningsvärk sen igår, men det är det väl värt? Hade Biologi prov innan idag ett G blev det. Att bro på Biologi, jag kollar på Hannah Montana nu och då gör dom en biologi dans typ haha det är as kul!
''Nu pluggar vi ben dans och kan alla svaren'' haha rolig humor jag har !
Nu ska jag skriva ner massa saker om Islam för lilla jag ska ha muntligt anförande om det snart..
pussar och kramar

familjen annorlunda

Var och tränade med Alexander, Rasmus och Robin innan. på gymmet, jag kommer nog ha ganska mycket träningsvärk i överkroppen men jaja det får man ta haha. Nu sitter jag och kollar på Familjen Annorlunda det är verkligen hur bra som helst, tycker jag..
Efter det ska jag plugga som vanligt dårrå.

isflak iskallt

bilder: från i helgen, visst ät isflaken vackra!
Nu är jag hemma ifrån skolan på rast. Vi har äntligen kommit överens om klass tröjorna! Wow säger jag bara..
Helgen har varit jätte bra, en liten sammanfattning..
Strand-promenad med mamma en vacker snöig dag.
Bio med mamma luftslottet som sprängdes, jag ger den 10 stjärnor! Lisbeth Selander är min idol helt klart.
Stan köpte lite ting bland annat klänningen från monki som jag visat i mitt senaste inlägg.
Träffa my, gå vid havet och mysa.
Det var min snöiga helg.
Nu ska jag iväg till skolan en snabbis och ha spanska... ♥

RSS 2.0